Over ons

Psd naar WordPress is een initiatief van Restyles.

Restyles is actief in Nederland en Duitsland, wij richten ons op midden- en klein bedrijf maar ook op de grote corporate ondernemingen. Juist hier is vaak behoefte aan goede Internet kennis en is er de noodzaak zo efficient mogelijk te werken (kostenbesparing). Onze service richt zich op WordPress webdesign, ontwerpen, plaatsen en hosten van uw website. Daarnaast hebben wij uitgebreide kennis op het gebied van zoekmachine marketing.

Wij onderscheiden ons door het feit dat wij een compleet pakket opleveren, zonder dat u hoeft te investeren in ICT kennis, hardware of software. Er is geen programmeerkennis nodig. Een betrouwbare, veilige website klaar voor gebruik en een marketing concept voor uw doelgroep.

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf/organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Uploaden van uw psd

Via het onderstaande formulier kunt u uw psd bestand uploaden. U zult van ons binnen 24 uur een offerte op maat ontvangen! Voor overige vragen verwijzen wij u graag naar ons contact formulier of kijk bij de veelgestelde vragen

Wanneer u nog geen grafisch ontwerp heeft kunt u dit natuurlijk via ons regelen. Wanneer u het onderstaande formulier invult zal onze grafische ontwerper contact met u opnemen.